Waar techniek tot leven komt

Kom bij het team!

Wil jij werken in één van de leukste, meest enthousiaste en diverse teams van de ontwerpwereld? Wil jij daarbij ook nog genieten van leuke activiteiten, uitjes en weekendjes weg? Kijk dan snel of je binnen ons bedrijf past!

Werken bij Techniplan

We zijn altijd op zoek naar mensen die mee willen werken aan een duurzame inrichting van onze dagelijkse leefomgeving. Werken bij Techniplan Adviseurs betekent meedraaien in een team met gedreven collega’s en betrokken zijn bij ambitieuze gebieds- en gebouwontwikkelingen in Nederland.

Is je belangstelling gewekt, neem dan contact met ons op!

Wij werken aan de mooiste en meest duurzame projecten van Nederland

De kern van Techniplan Adviseurs wordt gevormd door bevlogen en professionele medewerkers. Hun gemeenschappelijke drive: de gebouwde omgeving van Nederland verrijken met hoogwaardige en toekomstbestendige projecten. Wij mogen werken voor de top aan publieke en private opdrachtgevers. Hun ambities zetten wij om in haalbare concepten – zowel technisch, maatschappelijk als financieel. Dat doen we aan de hand van zes kernwaarden: behulpzaam, betrokken, betrouwbaar, innovatief, klantgericht en kwaliteitsgericht.

Collega’s aan het woord

Hoe kom je beter informatie over een bedrijf te weten dan door met de medewerkers te praten? Daarom laten wij graag onze collega’s aan het woord. Klik op één van de medewerkers en lees wat zij te zeggen hebben!

Openstaande vacatures

Vanaf de oprichting in 1978 ontwikkelen we praktische, effectieve maar vooral duurzame oplossingen. Voor nu maar dus vooral ook voor later. Kosten-, energie- en milieubesparend. Innovatief en betrouwbaar.

En altijd met het antwoord op die twee cruciale vragen: wat levert het op en wat kost het?

Samenvatting vacature

Adviseur duurzame energiesystemen

Samenvatting vacature

Senior technisch specialist duurzaamheid

Samenvatting vacature

Projectleider

Samenvatting vacature

Ontwerper

Samenvatting vacature

Senior Ontwerper