Waar techniek tot leven komt

Certificaten

Techniplan Adviseurs is een onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau op het gebied van installaties, energie en milieu. Ons specialistische advies wordt onderbouwd door onze certificaten.

Certificaten

De behoefte aan duurzame gebouwen in de markt is groot. Om de mate van duurzaamheid van een gebouw te kunnen beoordelen of te vergelijken, zijn verschillende methoden beschikbaar. Afhankelijk van de gehanteerde methode resulteert de toetsing van een gebouw in een label, certificaat of eindscore.

De werkwijze van een methode, de invloed hiervan op het ontwerpproces en de marktwaarde van een label of certificaat voor ontwikkelaars, beleggers en gebruikers verschillen sterk per methode. Dit geldt ook voor het bereik van de maatregelen en aspecten waarop een gebouw wordt getoetst.

Onze certificaten zijn:

BRL6000

BRL11000

ISO 9001

BRL9500 W

BRL9500 U

 

Techniplan Adviseurs kan u helpen bij het invullen van uw duurzaamheidsvraagstuk. Het vertrekpunt hierbij is altijd een grondige analyse van uw project, waarin alle facetten worden onderzocht. Techniplan Adviseurs helpt u de juiste keuze te maken voor een duurzaamheidslabel voor uw nieuwbouwproject, bestaande gebouw of gebiedsontwikkeling. Daarnaast kunnen wij u ondersteuning bieden bij alle zaken die nodig zijn om een label te behalen en uw project te certificeren.

Techniplan Adviseurs is gecertificeerd voor het afmelden van Energielabels voor zowel nieuwe als bestaande utiliteitsbouw.