Waar techniek tot leven komt

Publicaties

De projecten en werkwijze van Techniplan Adviseurs komen regelmatig in beeld in de vakpers en in diverse andere publicaties: we zetten ze hieronder op een rij.

Publicaties

De projecten en werkwijze van Techniplan Adviseurs komen regelmatig in beeld in de vakpers en in diverse andere publicaties: we zetten ze hieronder op een rij. Daarnaast geven we ons eigen magazine ZO uit, met daarin interviews, visies, themaverhalen en projectbeschrijvingen. Klik door en lees verder!

Effectieve maar vooral duurzame oplossingen

Installaties maken een steeds belangrijker deel uit van onze gebouwde omgeving. Ze zorgen voor verwarming, koeling, verlichting, verbinding en communicatie – essentiële functies voor gebieden en gebouwen en hun gebruikers. Om die reden moet er vanaf het begin van de planontwikkeling goed over na worden gedacht. Onze medewerkers bevinden zich vaak bij het eerste initiatief al aan tafel en adviseren door plaatsvervangend denken over concepten, oplossingen en alternatieven. Daarbij brengen ze hun kennis in over alle fasen van het proces: van ontwerp en ontwikkeling, via de uitvoering tot en met beheer en exploitatie.