Techniplan | Werken bij TPA en vacatures

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe ambitieuze collega’s. Op deze pagina vind je de actuele vacatures. Daarnaast bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om een open sollicitatie te sturen voor een baan, afstudeerplek of stage.

Waarom werken bij Techniplan Adviseurs?

Sinds onze oprichting in 1978 werken wij aan de mooiste, innovatieve en duurzame projecten van Nederland. Dat wij als relatief klein bureau zo succesvol zijn, heeft alles te maken met de manier waarop wij werken en de mensen die bij ons werken.

Techniplan Adviseurs heeft een open en informele sfeer met korte communicatielijnen en letterlijk zonder deuren tussen de verschillende afdelingen. Het bureau is ingedeeld in projectteams die bestaan uit medewerkers met verschillende functies en disciplines die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor een aantal projecten. Daarnaast is er een team “Innovatie & Duurzaamheid” van waaruit de duurzaamheidsadviezen worden gegeven. Door de indeling in kleine teams zijn wij goed op elkaar ingewerkt en kunnen we snel schakelen. Eigen initiatief wordt op prijs gesteld en gestimuleerd.

Aandacht voor onze medewerkers vinden wij vanzelfsprekend, aangezien we uiteindelijk met zijn allen ons succes in de markt bepalen. Om de kwaliteit te bereiken die onze klanten van ons verwachten, besteden we veel aandacht aan de begeleiding van onze medewerkers onder andere via coaching en ons intern opleidingsprogramma. En als er externe scholing nodig is, investeren wij daar graag in. Je krijgt de ruimte om zelf te bepalen in welke richting en welk tempo je wilt groeien en welke verantwoordelijkheden je op je wilt nemen. In ruil daarvoor verwachten we dat je van aanpakken weet en een positieve ambitie uitstraalt.

Techniplan Adviseurs biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot aandelenparticipatie: Techniplan Adviseurs is eigendom van de medewerkers en elke medewerker krijgt de kans om ook een deel van de aandelen te kopen.  En natuurlijk zijn er ook de nodige activiteiten: de maandelijkse borrel, teambuilding met je team en het jaarlijkse dagje of weekendje uit met partners.

Wanneer je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Sharmila Biere op telefoonnummer 010-4562311 of via hrm@techniplan.nl.