Opening 14 winkels in Westfield Mall of the Netherlands

Vorige week is wederom een belangrijke stap gezet met de (her)openingen van 14 winkels in de zuidfase van Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Een van de winkels is de Jumbo Foodmarkt, een hypermoderne supermarkt met een totale oppervlakte van ca. 3620 m², waar onder andere in het food café vers bereide maaltijden van Hollandse, Italiaanse en Aziatische afkomst gegeten en gekocht kunnen worden. Ook is op 19 juni de nieuwe parkeergarage P4 geopend die plaatst biedt aan 560 auto’s.

De winkels maken onderdeel uit van de transformatie en uitbreiding van het voormalige winkelcentrum Leidsenhage naar Westfield Mall of the Netherlands, het grootste winkelcentrum van Nederland met zo’n 117.000 m² aan hypermoderne architectuur en state-of-the-art-retail. Naast alle winkels en het al eerder geopende gedeelte Fresh (een 2.500 m² tellende koop-en eetmarkt) beschikt Westfield Mall of the Netherlands straks over een bioscoop en een speciaal gedeelte, gericht op eten en drinken met 22 eetgelegenheden.

Techniplan Adviseurs is door Unibail Rodamco Westfield ingeschakeld voor de advisering en het ontwerp van alle technische installaties, inclusief alle transportinstallaties. Daarnaast zijn wij ingeschakeld voor duurzaamheidsadvies BREEAM nieuwbouw en In Use. Het project gaat gefaseerd uitgevoerd worden.

Meer informatie over dit project:
Projectinfo Mall of the Netherlands
Mall of the Netherlands
https://www.mallofthenetherlands.com/

Homepage